Главна дирекция Национална полиция представи годишния си отчет. На изслушването на

...
Главна дирекция Национална полиция представи годишния си отчет. На изслушването на
Коментари Харесай

Петков: Гешев вече е компрометиран дори и на ниво ЕС

Главна дирекция " Национална полиция " представи годишния си доклад. На чуването на отчета присъстваха премиерът Кирил Петков и министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

В началото на събитието Петков поздрави вътрешното ведомство за свършената работа. " Искам да поздравя Министерство на вътрешните работи, че е на страната на народа. В момента сме във времена на смяна и всеки би трябвало да застане от страната на народа или на страната на статуквото, корупцията, недосегаемите ", съобщи министър председателят. Министерство на вътрешните работи е институцията, която избра и е на страната на закона, на народа, акцентира той. " Искам да ви поздравя, че имахме почтени избори, тъй като в случай че локалните дерибеи продължаваха да управляват вота, може би всички ние през днешния ден нямаше да сме тук. Дори опозицията не може да каже нищо по този мотив. Факт е, че сега в българския парламент партиите са позиционирани по този начин, както народът ги е избрал ", сподели още министър-председателят.

" Законността се връща в България. Никой не е над закона. Вече няма ваши, няма наши. Ясно декларирахме, че не ни е боязън нито от хората от подземния свят, нито от хората, били част от корупционния модел на предходната власт. Факт е, че прокуратурата на България не работи. Аз имам вяра, че има почтени прокурори, че има смели прокурори и от ден на ден хора ще се причислят към нас. Г-н Гешев за мен е безусловно злепоставен, дори към този момент на равнище Европейски Съюз ", счита министър председателят.

Промяната е дълъг и сложен развой, само че аз имам вяра че е допустимо. Страхът е изостанал, законността е на челен ред, сподели Кирил Петков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР